Aina_Fahmi Collection's FotoPage
Aina_Fahmi Collection's FotoPage
By: Aina Fahmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jun-2006 06:27 Email | Share | | Bookmark
Stok Gelang terbaru

Setelah sekian lama tak up topik dgn stok baru...
ini stok gelang yang baru2... design baru dan menarik


KOD: PEARL HITAM
HARGA: RM34.00
MATERIAL: FRESH WATER PEARL & KRISTAL



KOD: ARFAN HITAM
HARGA: RM17.00
MATERIAL: KRISTAL DENGAN KANCING BERMAGNET



KOD: PEARL BIRU
HARGA: RM34.00
MATERIAL: FRESH WATER PEARL & KRISTAL


Berminat? SMS or PM atie
019 3473 585 or email me... attyra@yahoo.com


Wednesday, 24-May-2006 04:53 Email | Share | | Bookmark
Stok Kain Terbaru.. Panazzzzzzzz

stok terbaru... panazzzz... edisi cuci mata dan poket


IRATEX COLLECTIONS (DORA MODA PRADA)
KOD: 05-11
DESC: Kain agak kasar, tidak memeri (not springy), warna purple dengan corak bunga dark pink yg dikeliling warna silve (lihat close up bawah)
HARGA: RM30.00




IRATEX COLLECTIONS (DORA MODA PRADA)
KOD: 05-12
DESC: Kain agak kasar, tidak memeri (not springy), warna biru pekat dengan corak bunga hijau yg dikeliling warna silve (lihat close up bawah)
HARGA: RM30.00




AGATHA NEW CLASSIC
KOD: 05-13
DESC: Kain Licin, memeri (springy), warna biru kehijauan dengan bunga purple
HARGA: RM30.00



AINUR SOFT SILK
KOD: 05-15
DESC: Kain Licin, tidak memeri (not springy), warna kuning berbunga pink
HARGA: RM30.00



LEO GIORDINNI SILK JACQUARD
KOD: 05-16
DESC: Kain memeri (springy), corak timbul pada bahagian latar kain, warna biru muda dengan bunga biru pekat
HARGA: RM45.00



LEO GIORDINNI SILK JACQUARD
KOD: 05-17
DESC: Kain memeri (springy), corak timbul pada bahagian latar kain, warna purplr muda dengan bunga purple pekat
HARGA: RM45.00



LEO GIORDINNI SILK JACQUARD
KOD: 05-18
DESC: Kain memeri (springy), corak timbul pada bahagian latar kain, warna kuning dengan bunga biru
HARGA: RM45.00



SILIYA ITALIAN SILK
KOD: 05-19
DESC: Kain kasar dan agak jarang, tidak memeri (not springy), warna coklat kehijauan, corak abstrak
HARGA: RM45.00



SILIYA ITALIAN SILK
KOD: 05-20
DESC: Kain kasar dan agak jarang, tidak memeri (not springy), warna hijau
HARGA: RM45.00


Macam selalu, kos pos adalah seperti berikut
RM4 untuk semenanjung M'sia
RM6 untuk sabah/sarawak

selebihnya atie tanggung... kalau berminat boleh pm atie or email atie kat attyra@yahoo.com tak pon... sms atie kat 019 - 3473 585
jimat masa, jimat tenaga dan jimat duit tambang or minyak...
cool haaaaaaaaaaa


Thursday, 11-May-2006 10:28 Email | Share | | Bookmark

Stok aksesori wanita terbaru.. handmade & boleh request size
so yang tangan kecil, tangan berisi... jangan susah hati..
kini anda boleh menempah mengikut saiz yang anda suka


KOD: B-05102
PRICE: RM16.00
DESCRIPTION:



Closeup

KOD: B-05103
PRICE: RM30.00
DESCRIPTION:



KOD: B-05104
PRICE: RM15.00
DESCRIPTION:



KOD: B-05105
PRICE: RM16.00
DESCRIPTION:



Closeup

KOD: B-05106
PRICE: RM38.00
DESCRIPTION:



Mari Mari Mari!!!!

Stok terbaru kain ela dari AFCollections
Ada 3 jenis, SES - Sri Endon Silk, RSJ - Ratu Silk Jacquard, GIO - Giodini
Semua kain-kain ini adalah lembut, sederhana tebal, sejuk..

Harga?? Semuanya RM38 termasuk kos POS LAJU..
berbaloi bukan?? hanya click dan order...


KOD: RSJ-0504


KOD: GIO-0507


Sesiapa yang berminat bolehlah call or SMS Atie 019 3473585 or email atie kat attyra@yahoo.com

Pos ada 2 cara iaitu POS BERDAFTAR or POS LAJU.
Kos pos adalah bergantung kepada berat tapi untuk 1 - 2 unit termasuk kotak, Atie kira RM3 aje ler kalau semenanjung.. kalau sabah or sarawak RM5. Kita sama-sama tanggung kos pos.. amacam?


Tuesday, 21-Feb-2006 04:24 Email | Share | | Bookmark

ALL SOLD OUT


Sunday, 19-Feb-2006 03:59 Email | Share | | Bookmark

Assalamualaikum and very gud morning

Seperti yang dijanjikan, ini plak gambar baju kanak2 yang bukan rejected but mostly from China... *Dekat tag tulis.. Made in Brunei*

Material sungguh lembut... dan sejuk.. sesuai ngan cuaca kita kat M'sia nih. Some of items dah ada orang beli but then can be requested and Atie akan check ngan big supplier.

Kalau nak tengok sendiri pon boleh.. Kita tetapkan tempat nak jumpa.. Dlm KL / PJ / Subang / Shah Alam of course..


KOD: 170206-039
BRAND: CARTER'S
PRICE: RM15.90
SIZE: 18 - 24 MONTHS
MATERIAL: 100% COTTON
DESCRIPTION: ROMPERS, TRUE BLUE



KOD: 170206-043
BRAND: CARTER'S
PRICE: RM15.90
SIZE: 24 MONTHS
MATERIAL: 95% COTTON, 5% SPANDEX
DESCRIPTION: UNISEX PANT, LIGHT BLUE



KOD: 170206-044 & 170206-045
BRAND: N/A
PRICE: RM15.90
SIZE: 6 (KOD 044) & 4 (KOD 045)
MATERIAL: 95% COTTON, 5% SPANDEX
DESCRIPTION: SHIRT FOR GIRL, FLOWERY PINK



KOD: 170206-044
BRAND: CARTER'S
PRICE: RM22.90
SIZE: 12 MONTHS
MATERIAL: 80% COTTON, 20% POLYESTER
DESCRIPTION: SWEATER, DARK BLUE


Interested?? Call or SMS Atie at 019 3473585
Drop an email to attyra@yahoo.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net